Eksklusive videoer

    Mere information

    Mange kender måske navnet SAINt JHN fra Imanbeks remix af hans sang ’Roses’, der blev et af verdens største hits i 2019. Hip-hop-insiders vil dog i større grad være bekendt med SAINt JHN, som en af de mest sofistikerede og nyskabende talenter inden for urban-genren i nyere tid. Han høster anerkendelse for sin særegne stil med melodiske hooks og en unik vokal, som med det samme satte ham i en kategori for sig selv, da han i 2018 udkom med debutprojektet ’Collection One’.

    Om sin musikalske stil udtaler SAINt JHN: “I don’t know how to describe the music I make, don’t know what genre it belongs to and I don’t exactly care. I make what I want to hear and paint the pictures I want to see in the world.” Med en opvækst hvor han vekslede mellem faderens hjem i Guyana i Caribien og moderens i New York, dykkede han ned i genrer som caribisk soca-musik, og reggae/dancehall-navne som Buju Banton og Beenie Man, men samtidig drog han også stor indflydelse fra mere traditionel New York rap, som Jay-Z. Disse inspirationskilder afspejles i musikken og har givet SAINt JHN en bred vifte af virkemidler i forhold til flow og levering.

    Udover det førnævnte ’Collection One’ har SAINt JHN udgivet albummerne ’Ghetto Lenny’s Love Songs’ (2019) og ’While The World Was Burning’ (2020). Alle tre albummer beviser at SAINt JHN bliver en artist man skal holde øje med. Hans beat selection, massive melodier og melankolske udtryk passer perfekt ind i nutidens rap-landskab, men det er den ekstremt høje kvalitet i hans sange der viser at han har potentialet til at blive en af de helt store rapstjerner i den nærmeste fremtiden.

    Flere Live Nation nyheder