Videoer

  Mere information

  Rival Sons:

  Website

  Facebook

  Instagram

  YouTube

   

  Det kræver massivt talent at lave rock, der lever op til old school-rock legender som Led Zeppelin, Rolling Stones og The Doors. Amerikanske Rival Sons hylder alle kæmperne i deres retro-univers, men fornyer også genren med et skud vital modernitet. Og når selveste Jimmy Page har anerkendt deres talent, så er man ikke i tvivl om at Rival Sons kan levere varen.
   
  Rival Sons startede i Californien i 2009 og kommer med en klassisk men unik blues/ rock-sound som drager inspiration fra 60’erne og 70’ernes største acts. Med det solide bagkatalog, inklusiv seks albumudgivelser, kombineret med en masse live-erfaring som support-act for bl.a. Black Sabbath, AC/DC, Rolling Stones og Kiss, bliver det utvivlsomt en aften med rock af allerhøjeste kvalitet.


  Bandet er blandt andet kendetegnet af den karismatiske forsanger Jay Buchanan og den virtuose guitarist Scott Holiday. Retrorockerne albumdebuterede i 2009 og har udgivet seks album, senest Feral Roots fra januar 2019. "Feral Roots" blev ikke alene Grammy Award nomineret i 2020 I kategorien "Best Rock Album," men fik også en Grammy nominering for "Best Rock Performance" for top 10 rocknummeret "Too Bad", samt nummer 1 rock radiosinglen "Do Your Worst".

  Den 2. juni udgiver Rival Sons deres syvende album ’’DARKFIGHTER’’.

  Genrer

  Flere Live Nation nyheder