Videoer

  Mere information

  Puscifer, der blev skabt et sted i Arizonas ørken, er et elektro-rockband, multimedieoplevelse og omrejsende cirkus. Gruppens bagkatalog består af fire studiealbums – ’“V” is for Vagina’ [2007], ’Conditions of My Parole’ [2011], ’Money Shot’ [2015], og ’Existential Reckoning’ [2020]. Derudover har de også lavet en række EP'er og remixes.

  Udover kernetrioen, som består af Maynard James Keenan [vokal], Mat Mitchell [guitar, produktion] og Carina Round [vokal, sangskrivning], omfatter gruppens stadigt voksende økosystem en række karakterer, såsom Billy D og hans kone Hildy Berger, Major Douche, specialagenten Dick Merkin og mange flere.

  Med millioner af streams og visninger på diverse streamingtjenester til dato, har det ekstraordinære band vækket mediernes interesse. Entertainment Weekly kaldte dem "Exceptionally groovy" og Revolver Magazine omtalte dem som "indescribable".

  Puscifer er kendt for deres medrivende live shows, der udvisker grænserne mellem koncert og teater; et show de har bragt til scener overalt, lige fra Coachella til Bonnaroo.

  Genrer