Videoer

  Mere information

  Psyched Up Janis slog sig fast som et af DK´s bedste livebands tilbage i 90´erne, hvor de spillede et hav af koncerter i Danmark, resten af EU og USA. De spillede på legendariske steder i U.S.A. som CBGB´s (New York), The Troubadour (L.A.) og Bottom of the Hill (San Francisco). De har været på flere Europa-tours, og tour i Norden. Derudover er de det eneste band nogensinde, der har spillet på Roskilde Festival 6 år i træk, 1994-1999.

  I 2009 lavede P.U.J en kort reunion-tour da de hyldede deres gode ven, fotografen Søren Solkær ved hans store Rockfoto udstilling ”Closer” i Øksnehallen, hvor bandet spillede sammen for første gang i 10 år. Da de opdagede, at der stadig var spilleglæde og gnist internt i bandet og masser af trofaste fans, satte de deres 2. reunion-tour op i 2014 hvor de hyldede debutalbummet ”Swell”, der havde 20-års jubilæum.

  Siden udsendte bandet deres bagkatalog fra 90'erne på vinyl (4 ud 5 albums for første gang på vinyl) og første oplag blev revet væk på 4 dage – til bandets store overraskelse – de nuppede da også 1.- 5. pladsen ugen efter på den danske officielle vinyl hitliste! Bandet fik blod på tanden og udgav i 2022 fire albums med bl.a. demoer, hele debutalbummet ”Swell” indspillet på én dag, ikke udgivede sange, m.m.

  I 2019 gav de koncert i Det Kongelige Teater og de tog på mini-tour i 2022, bl.a.  sammen med med Dizzy Mizz Lizzy, hvor der blev sluttet af med et stort rockbrag i mægtige Royal Arena.

  Genrer

  Flere Live Nation nyheder