Videoer

    Mere information

    Den GRAMMY-nominerede sanger, sangskriver og producer fra Canada, PartyNextDoor, kom ind på musikscenen, som en del af Drakes OVO Sound i 2013, som han var den første artist til at få en pladekontrakt på. Sidenhen har PartyNextDoor haft en succesfuld karriere, båret af sit enorme talent, og er blevet en af de hotteste sangskrivere, bl.a. for artister som Rihanna, Kanye West og Drake, mens han sideløbende har udgivet nogle episke sange og albums som artist.

    PartyNextDoors lyd ligger et sted mellem R&B og hip-hop, idet han kombinerer skarpe og detaljerede ordspil og flows med fængende melodier. Han har numre til festen, numre til kvinden du møder til festen, numre til den kærlighed der opstår bagefter og til de uundgåelige hjertesorger. PartyNextDoor er en stjerne der kan lave sange til ethvert humør, og det er dér at man finder hans superevne.

    Sammen med Drake og hans producer 40, samt flere andre artister på OVO Sound, var PartyNextDoor med til at revolutionere den moderne R&B og hip-hop i 2010’erne; en revolution og udvikling der bl.a. blev skabt med PartyNextDoors banebrydende EP og albumudgivelser. Disse var med til at udviske grænserne mellem de to genrer og gjorde artister ”med et ben i hver lejr” til nogle af de største på scenen. Dette blev tydeligt med udgivelsen af PND’s andet studiealbum ”PARTYNEXTDOOR 3”, hvor singlen ”Come And See Me” feat. Drake blev nomineret til en GRAMMY og er gået tre gange platin.

    Senest har han udgivet albummet "PARTYNEXTDOOR 4".