Videoer

  Mere information

  Mother Mother består af Ryan Guldemond (vokal, guitar), Molly Guldemond (vokal, keyboard), Jasmin Parkin (vokal, keyboard), Ali Siadat (trommer) og Mike Young (bas). De er bedst kendt for deres dybe forbindelse med deres fans og for et energisk live show, der kan få ethvert spillested til at føles som et stadion. Emnerne i deres sange omfavner følelsen af at føle sig udenfor, samt længslen efter accept, både ude i samfundet og af sig selv. Bandets mission er at skabe et samlingspunkt for folk der føler at de ikke passer ind nogle andre steder.

  Mother Mother opnåede for nyligt massiv succes med udgivelsen af deres anmelderroste album ’INSIDE’. Deres eksplosive opfølger til "Hayloft", "Hayloft II", samlede fans fra hele verden og er nu guldcertificeret i USA, samt tæt på platin deres hjemland, Canada. En række #1 radiohits i Canada, 6 milliarder globale streams og adskillige Billboard-placeringer er bevis på deres nyfundne globale succes.

  Kvintetten brugte det meste af det sidste år på at turnere verden rundt og spille for udsolgte sale, lige fra teatre til stadioner, og med flere udsolgte headline-turnéer i Europa, Storbritannien, Canada, Australien og USA. Derudover har de spillet på festivaler såsom Reading + Leeds, Lollapalooza i Argentina, Brasilien, Chile og Berlin, Corona Capital i Mexico, Pukkelpop Belgien, Frequency Festival i Østrig, Lowlands i Holland, med flere.
          

  Flere Live Nation nyheder