Videoer

  Mere information

  Den svenske sangerinde og sangskriver Loreen har gjort sig bemærket med sin unikke stemme og stærke scenepræstationer. Loreen fik sit store musikalske gennembrud i 2012, da hun vandt Eurovision med sangen "Euphoria", som er blevet et stor hit og nåede topplaceringerne på hitlisterne i flere lande.
   
  Med sin distinkte stemme og karismatiske sceneoptræden har Loreen fortsat med at levere musik af høj kvalitet og vist sig som en talentfuld artist. Hun har udgivet flere albums, herunder "Heal" fra 2012 og "Ride" fra 2017. Hendes musik er kendt for at være både fængende og dybdegående, med tekster der berører emner som kærlighed, frihed og empowerment.
   
  Loreens sejr i Eurovision 2023 med sangen ’’Tattoo’’ var en historisk sejr for Sverige, som har vundet Eurovision for syvende gang, og dermed har slået rekord. Derudover er Loreen den anden person i historien, og den første kvindelige artist, der har vundet Eurovision to gange.
   
  Med sin unikke stemme, stærke personlighed og et imponerende musikalsk katalog er Loreen en af Sveriges mest kendte og respekterede artister. Hun har inspireret mange med sin lidenskab for musik og vil fortsætte med at være en vigtig stemme i musikverdenen i de kommende år.

  Instagram

  Facebook

  Genrer