Videoer

  Mere information

  Lizzo, den 3x GRAMMY Award-vindende sangerinde, sangskriver, rapper, skuespillerinde, m.m., har ændret lyden, sjælen og følelsen i populær musik og kultur. Hendes debutalbum, der kan betegnes som en nymoderne klassiker, ’CUZ I LOVE YOU’ fra 2019 er gået platin og opnåede en fjerdeplads på Billboard 200. På albummet kunne man finde hits som det platincertificerede ’Tempo’ feat. Missy Elliott og det dobbelte platinhit ’Juice’, det 4x platinhit ’Good As Hell’ og det 7x platinhit ’Truth Hurts’.

  ’Truth Hurts’ gik #1 på Billboard Hot 100 og gjorde Lizzo til den blot tredje kvindelige rapper til at toppe listen uden et feature på sin sang, såvel som den første sorte kvindelige R&B-sangerinde til at gå #1 siden 2012. ’Truth Hurts’ dominerede hitlisten i syv uger og skabte historie, da den slog rekorden for længst tid på førstepladsen af en kvindelig rapper nogensinde. Rolling Stone udnævnte sangen som en af deres ’500 Greatest Songs Of All Time’. Derudover modtog den en GRAMMY for ’Best Pop Solo Performance’ og ’CUZ I LOVE YOU (DELUXE)’ modtog en GRAMMY for ’Best Urban Contemporary Album’. Derudover vandt ’Jerome’ prisen for ’Best Traditional R&B Performance.’

  Udnævnt som ‘Entertainer of the Year’ af både TIME og Entertainment Weekly, Lizzo har været på forsiden af utallige magasiner verden over, lige fra Rolling Stone, Billboard, Elle, British Vogue og mange flere. Ud af hendes mange uforglemmelige TV-optrædener har Lizzo sat ild til scenen ved bl.a. American Music Awards, MTV Video Music Awards, BET Awards, Saturday Night Live og en episk åbningsoptræden til GRAMMY Awards. Hun er også i gang med at udvide sit brand til andre former for medier, bl.a. da hun lagde stemme til animationsfilmen ’Ugly Dolls’ fra 2019 og da hun sammen med Jennifer Lopez, Constance Wu, Julia Stiles, Keke Palmer, Lili Reinhart og Cardi B var en del af det stjernespækkede cast i den anmelderroste ’Hustlers’.

  Lizzo har forsat sit ustoppelige momentum med sit nye album ’SPECIAL’, hvor man kan finde hendes seneste hits ’About Damn Time’ og ’2 B Loved (Am I Ready)’.

  FØLG LIZZO:
  TIKTOK | INSTAGRAM | YOUTUBE | FACEBOOK

  Flere Live Nation nyheder