Videoer

    Mere information

    Lil Yachty er en amerikansk rapper, sanger, sangskriver og producer fra Atlanta, Georgia. Han har udgivet fem studiealbums, hvor hans seneste, ’Let's Start Here’, er et psykedelisk alternative rock-album udgivet i januar 2023. Albummet debuterede som #1 på Billboards Top Rock & Alternative Albums liste, #9 på Billboards Top-200 liste, var #1 Album på Apple Music og fik over 60 millioner streams i de første to måneder.

    Den innovative rapper fik sin debut som gæst i Saturday Night Live (SNL) i april i år, og han prydede forsiden af Billboard Magazines marts udgivelse. Derudover har han har optrådt flere gange på film og tv, lavet samarbejder med mærker som Sprite, Reese's Puffs og Nautica, dykket ned i modeverden med projekter som sit eget neglelakmærke Creten og så har han sin egen frysepizza (Deep Cuts Yachty's Pizzeria).

    Mange kender Lil Yachty som en af de mest toneangivende rappere fra den såkaldte ”mumble”-rap generation. Han var en del af den hæderkronede XXL Freshman Class fra 2016 sammen med andre megastjerner som Lil Uzi Vert, 21 Savage og Kodak Black. Dette kulminerede med Yachtys hit single ’Poland’ fra sidste år, som gik viralt og strøg op af hitlisterne verden over.

    Flere Live Nation nyheder