Videoer

  Mere information

  Følg Lamin her: 

  Instagram | Facebook | YouTube

  Lamin er en af musikscenens nyeste, og mest fremadstormende navne. Med sine anmelderroste koncerter og velskrevne raptekster vandt han ’Årets Nye Navn’ ved DMA ’2022 samt ’P3 Talentet’ ved P3 Guld 2022.

  I 2022 udgav Lamin sit 2. studiealbum, “Kronisk Skeptisk”, som hurtigt placerede sig som nr.1 på albumcharten. Albummet indkapsler en fortælling om Lamins personlige udvikling og giver et øjebliksbillede af hans liv. Et liv med uddannelse der blev skiftet ud med et liv som turnerende rapper. Et sceneskift, der kræver at han holder tungen lige i munden og passer på sig selv, hvilket til tider resulterer i en kronisk skeptisk tilstand.

  På albummet står “Gode Dage, Gode Drinks” og ”Hva’ Ska Der Ske” særligt frem og topper fortsat hitlisterne. Det dybdegående og velovervejede album som gæstes af flere prominente artister, er en velsmurt maskine der balancerer mellem hårdtslående bars, cinematiske musikproduktioner og overdådige flows.

  Lamin fortsatte sin succesfulde karriere i starten af 2023 med en liveturné, der begejstrede publikum i hele landet. Hans utrolige energi og talent på scenen gjorde koncerterne til en uforglemmelig oplevelse, blandt andet Soundvenue var især imponerede over den "vanvittige energi", som Lamin og hans band formåede at skabe under koncerten i Aarhus. Lamin er uden tvivl en stjerne på vej mod endnu større højder i den danske musikscene.

  Lamin er fyr og flamme, både laidback og fuld af integritet, og rejsen mod toppen fortsætter ufortrødent. Hold skarpt øje med det unge talent, som hamler op med undergrundscenens sværvægtere og lægger en ny og skarp agenda for morgendagens hiphopscene.

  Flere Live Nation nyheder