Eksklusive videoer

  Mere information

  Korn ændrede verden med udgivelsen af deres selvbetitlede debutalbum i 1994. Det var en plade, der blev banebrydende for en genre, og satte bandet på verdenskortet som grundlæggerne af
  nu-metallen, mens deres vedvarende succes peger mod en større kulturel tendens.

  FADER forklarer “Der var en uventet åbning i poplandskabet og Korn formulerede en generations angst for en klaustrofobisk selvovervåget bevidsthed. Korn blev soundtracket til en generations komme som et snerrende, tærskende, systemisk behersket freakshow."

  Siden Korn blev dannet, har de solgt 40 millioner album på verdensplan, modtaget to Grammyer, turneret verden rundt utallige gange og sat mange rekorder undervejs, som sandsynligvis aldrig vil blive overgået. Korn fortsætter med at skubbe grænserne for rock-, alternative- og metalgenrerne, mens de forbliver en grundpille af indflydelse for fans og generationer af kunstnere over hele kloden.

  Niveauet for Korns rækkevidde overskrider anerkendelser og platincertificeringer. "De er en ægte bevægelse på en måde, som bands ikke kan være nu”, bevidner The Ringer. De repræsenterer en ny arketype og radikal innovation, deres evne til at transcendere genrer får barrierer til at virke irrelevante.

  Bandets seneste udgivelse, Requiem, blev skabt ud fra særdeles anderledes omstændigheder end størstedelen af bandets katalog; med deres travle turnéplan som blev stoppet på grund af Covid-19-pandemien, fik bandet energi til en ny kreativ proces uden tidsbegrænsninger. Dette gjorde det muligt for dem at gøre ting med Requiem, som de sidste to årtier ikke altid har givet dem, såsom at tage ekstra tid til at eksperimentere sammen eller flittigt indspille på analoge bånd – processer, der afslørede nyfundne lyddimensioner og tekstur i deres musik. Pladen er blevet rost af både fans og kritikere og så nåede første singlen, "Start The Healing", #1 på Modern Rock Radio-hitlisten.

  Facebook // Twitter // Instagram // YouTube // Website

  Flere Live Nation nyheder