Videoer

  Mere information

  Siden JOURNEY startede i 1973 har de opnået 19 top-40 singler, 25 guld- og platincertificeringer for deres albums og har solgt mere end 100 millioner albums på verdensplan. Deres ”Greatist Hits” album er gået 15x platin, hvilket gør JOURNEY til et af de få bands der har modtaget en diamantcertificering. Deres sang "Don't Stop Believin'" har rundet mere end en millard streams.

  JOURNEY blev optaget i Rock And Roll Hall Of Fame i 2017 og deres co-headliner tour i 2018 med DEF LEPPARD var bandets mest succesfulde tour til dato. Touren blev en af de Top-10 bedst sælgende turnéer det år med mere end en million solgte billetter, hvilket gav dem den prestigefyldte Billboard "Legends Of Live" award.

  I 2019 udgav de "Escape & Frontiers Live In Japan", et live DVD-/CD-sæt fra deres koncert på Budokan i Tokyo. Her optrådte bandet for første gang nogensinde med albummerne "Escape" og "Frontiers" i deres fulde længde. JOURNEY har også modtaget en stjerne på Hollywood Walk Of Fame og er blev optaget i Hollywood Bowl Hall Of Fame. Derudover er bandet omdrejningspunktet i den prisvindende dokumentar "Don't Stop Believin': Everyman's Journey" om bandets genopblussen efter tilføjelsen af filippinskfødte Arnel Pineda som forsanger, som JOURNEY's grundlægger, Neal Schon, opdagede på YouTube.

  Deres seneste album "Freedom" udkom i 2022.

  Flere Live Nation nyheder