Videoer

  Mere information

  Jordan Davis er en amerikansk musiker, hvis stil bevæger sig i country og pop-genren. Han voksede op i Louisiana, men i 2012 flyttede han til musikbyen Nashville, country-musikkens hjemsted, for at give sin passion for musik og sangskrivning en chance.
   
  I dag er Jordan Davis ikke noget ukendt navn i musikverdenen. I starten af hans karriere, er han blevet udnævnt som en "kunstner man skal holde øje med" af førende medier som Billboard, Rolling Stone, Amazon Music, og mange flere. Hans karriere begyndte at tage fart med udgivelsen af hans debutalbum, "Home State", i 2018, der hurtigt blev guld-certificeret. Albummet indeholder platin-certificerede hits som "Slow Dance In A Parking Lot," "Singles You Up," og "Take It From Me". 


  I 2019 vandt Davis Best New Country Artist ved iHeart Radio Music Awards. Han blev også kåret som Billboards Top New Country Artist of 2018, samt Country Aircheck/Mediabase's Most Heard New Artist of 2018. Jordan Davis har siden da fået over 2 milliarder streams verden over og har cementeret sin position som en af country-musikkens mest lovende kunstnere.
   
  I maj 2021 udgav Davis en EP med otte sange med titlen "Buy Dirt". EP'en byder på country-superstjernen Luke Bryan, som gæster med sin vokal på titelnummeret. "Buy Dirt" er nu en af de mest streamede-sange inden for country. 
   
  I februar 2023, viste Jordan Davis endnu engang sin kunstneriske dygtighed med udgivelsen af sit andet album, "Bluebird Days." Albummet blev mødt af en eksplosion af positiv feedback og har akkumuleret millioner af streams på tværs af digitale platforme. Med sin unikke blanding af country og popmusik fortsætter Jordan Davis med at trække lyttere ind i sit musikalske univers og skabe uforglemmelige øjeblikke med sine sange.

  Flere Live Nation nyheder