Videoer

  Mere information

  Følg Jonas Brothers her:

  Website | Facebook | Twitter  | TikTok | Instagram | Youtube

  Om Jonas Brothers
  Jonas Brothers – bestående af Nick Jonas, Joe Jonas og Kevin Jonas – har markeret sig som en af de mest succesrige grupper i det 21. århundrede. De har solgt mere end 20 millioner albums, opnået to GRAMMY® Award-nomineringer, haft 26 hits på Billboard Hot 100, debuteret tre gange i træk som #1 på Billboard 200 og har genereret milliarder af streams. Blandt mange priser har de for nylig fået en stjerne på Hollywood Walk of Fame.

  I 2019 satte de årtiets comeback med deres Platinum-Certified Republic Records debut ‘Happiness Begins’. Albummet inkluderede det historiske 5x-Platinum-hit 'Sucker', som gjorde dem til "den første gruppe i det 21. århundrede, der debuterede som #1 på Hot 100", blev den "længst kørende #1 Pop Airplay Single i 2019" og blev nomineret til en GRAMMY® Award i kategorien "Bedste Pop Duo/Group Performance".

  Som #1 på Billboard 200 imponerede ’Happiness Begins’ med den "største salgsuge i 2019 ved udgivelsen" og indeholdt den dobbelt-platin-certificerede "Only Human" og platin-certificerede "Cool". Bandet fulgte albummet op med den globale "Happiness Begins Tour" - hvor de solgte over 1,2 millioner billetter - samt to Amazon Original-dokumentarer ’Chasing Happiness’ og ’Happiness Continues’. Undervejs jonglerede medlemmerne samtidig med en lang række succesfulde solokarrierer inden for tv, film og forretning.

  I 2023 startede Jonas Brothers en ny æra med udgivelsen af albummet ’The Album’ via Republic Records. Albummet blev produceret af Jon Bellion og indeholder hitsinglerne ’Waffle House’ og ’Wings’. For at støtte det nye album og denne nye æra for Jonas Brothers, starter de ’The Tour’ med to udsolgte shows på New Yorks ikoniske Yankee Stadium den 12. og 13. august. ’The Tour’ vil omfatte stadion- og arenakoncerter over hele verden indtil 2024 og bliver bandets største og mest omfattende turné hidtil.

  Genrer