Eksklusive videoer

    Mere information

    Jada har på rekordtid sunget sig ind i hjerterne på danskerne. Hun brød igennem med singlen Keep Cool og den dertilhørende smukke og æstetiske musikvideo. I 2019 har hun høstet priser ved både P3 Guld, Carl Prisen og Steppeulven, og samme sommer udsendte hun sit længeventede debutalbum ’I Cry a Lot’ til store roser i det danske anmelderkorps. I efteråret 2019 rørte og bevægede Jada seerne på DR3 med den gribende dokumentar ’Jada – lillebitte kæmpestor’. I oktober 2019 modtog hun den fornemme pris ’årets nye livenavn’ ved Danish Music Awards.

    I 2020 er vi blevet forkælet med to kæmpe tracks fra Jadas hånd: singlen ”Nudes”, der centrerer sig omkring emner som; skam, oprejsning og sårbare følelser. Netop de sårbare følelser er også et centralt emne, på hendes nyeste single ’On Me’, der er en sang om forelskelse – og dét at være der for et andet menneske i en fuldkommen grad, der også giver plads til at personen åbner op for de svære og skamfulde følelser, som vi alle - uanset køn - sommetider har brug for at hjælp til at tackle.

    Jada ryddede for nyligt bordet ved P3 Guld 2020, og vandt både P3 Lytterhittet og P3 Prisen, og skriver sig dermed i historiebøgerne. Hun er nemlig den første kunstner der nogensinde har vundet alle tre P3 Guld-priser!!

    Flere Live Nation nyheder