Videoer

  Mere information

  J Balvin er en højt dekoreret international superstjerne og iværksætter som har vundet priser til bl.a. Billboard Music Awards, American Music Awards og Latin GRAMMY’s. Han er født i Medellín i Colombia og den succesfulde reggaeton-stjerne er en af de bedst sælgende latinske musikere i verden med mere end 35 millioner solgte plader. Han har standhaftigt nedbrudt kulturelle barrierer og er blevet en af de Top-10 mest streamede artister i verden, hvilket har givet ham en hær af fans på verdensplan.

  Han er passioneret inden for musik, men også mode, kunst og mentalt sundhed, og han fortsætter med at føre an når det kommer til repræsentation på tværs af brancher. For at viderebygge på sine tiltag inden for bevidsthed om mental sundhed, samt vigtigheden af ressourcer inden for dette felt, har det globale ikon for nyligt lanceret OYE. Det er en tosproget, mental sundheds- og kreativ wellness-app på både spansk og engelsk.

  Med fingeren på pulsen når det kommer til alt lige fra underholdning, mode, onlinekultur, med mere, har Balvin bevist gang på gang at han er ustoppelig og en inspiration for nye artister, iværksættere og det latinske samfund.

   

  Følg J Balvin her:

  YouTube | Instagram |TikTok | Facebook