Videoer

  Mere information

  Med en far ved navn Bono stod det måske skrevet i kortene, at guitarist og sanger Elijah Hewson skulle følge i farmands fodspor og gå den musikalske vej.

  Det var dog først i 2012, da Hewson mødte bassisten Robert Keating, trommeslageren Ryan McMahon og leadguitaristen Josh Jenkinson på Saint Andrews College i Blackrock, Dublin, at de musikalske drømme fik ben at gå på.


  At talentet ligger i blodet hos Hewson høres tydeligt på de første udspil fra Inhaler, men selvom vokalen har et snært af farens velkendte røst, er der ikke mange ligheder at spore i det musikalske output. Inhaler forstår at lave deres egen lyd med en perfekt sammensmeltning af fængslende guitarriffs, catchy 80’er synthpoplyd og en kærlighed til bands som The Stone Roses, Joy Division og Echo & The Bunnymen.


  Med udgivelsen af singlerne "My Honest Face", "It Won't Always Be Like This" og "Ice Cream Sundae" har Inhaler allerede opnået en kæmpe fanskare, der blandt andet inkluderer prominente navne som Oasis-guitaristen Noel Gallager. Og efter turnéer som support for netop Noel Gallagher og indiebandet Blossoms, har Inhaler spillet udsolgte headlinershows over hele Storbritannien.

  Instagram

  Facebook