Videoer

  Mere information

  Live Nation præsenterer forestillingen
  I FRIT FORFALD
  – et sidste portræt af den midaldrende mand af i dag.


  Han er trængt på alle parametre - på køn, på alder, på anvendelighed.
  Hvordan navigerer han, når verden handler om følelser? Når børnene bliver voksne, eller konen bliver til en eks? Er pikken stiv og er håret der stadig? Hvad med Metoo, topformen og vennerne? Hvem vil han gerne være? – Og hvor fanden har han nu lagt læsebrillerne?

  Tag med på en humoristisk forståelsesrejse ind under den halvslidte hud, før det er for sent.

  I FRIT FORFALD er en nyskrevet still-standing-up-forestilling. Det bliver sjovt, men bestemt også oplysende, hudløst ærligt og tankevækkende.

  De seneste tre år har skuespillerne Troels Malling, Kristian Holm Joensen og Jacob Weble arbejdet på forestillingen ved blandt andet at mødes til såkaldte ’sessions’, hvor de har tvunget sig selv til at åbne op overfor hinanden – Intet emne har været forbudt. Dertil er der blevet talt med andre mænd, kvinder og børn – og googlet.

  De tre herrer bakkes op af et hold stærke kvinder i kulissen, bestående af blandt andre Lise Baastrup som manuskriptkonsulent, instruktør Birgitte Næss-Schmidt og scenograf Kirsten Brink.
  Forestillingen har premiere d. 14. september på Aveny-T i København, og drager herefter på Danmarksturné.

  INSTRUKTØREN UDTALER
  “Der var tre overvejende årsager til, at jeg med det samme sagde ja til at instruere forestillingen, og det var Jacob Weble, Troels Malling og Kristian Holm Joensen. Jeg har arbejdet med alle tre før gentagne gange, og vi deler samme humor og hang til poesi og melankoli. Jeg glæder mig til debatter undervejs i processen og til at indgå i et projekt, hvor alle sætter egne erfaringer på spil for at opnå det ærligste resultat af det at være i frit forfald.” – Birgitte Næss-Schmidt, Instruktør.

  Flere Live Nation nyheder