Videoer

  Mere information

  Hugormen skifter som bekendt ham én til tre gange om året, og for den trehovedede HUGORM der så dagens lys i en garage i Klitmøller for fire år siden, har deres evne til at bevæge, navigere og forny sig i det musikalske landskab været en del af succesen.

  I januar 2020 udgav HUGORM, der består af Simon Kvamm, Árni Bergmann Jóhannsson og Morten Gorm debut EP’en ”FOLK SKAL BARE HOLDE DERES KÆFT”. De udsolgte på få timer to debutkoncerter, og stod foran en stor festivalsommer. Alle ved hvad der så skete, og de tre musikere forskansede sig i studiet, og kunne i juni måned slippe singlen ”BANGE FOR MIG SELV” fra det anmelderroste album KOM VI FLYGTER der udkom i oktober 2020.

  Efterårsturnéen af samme navn var stort set udsolgt, og ingen var i tvivl om, at bandet bestod af tre dygtige musikere, men det var med disse koncerter, at HUGORM eftertrykkeligt fik bidt sig fast, og cementerede sig som et af landets bedste livebands!

  GAFFA var til stede ved koncerten i Odense, og indfanger i denne 5-stjernede anmeldelse ret godt hvad HUGORM live er: ”Ud over bandets tre sceneartister optræder en stemme i Kvamms hoved, med hvem en sokratisk dialog foregår. Det er meta på den der nu-trækker-vi-et-stilistisk-træk-fra-standupcomedyen-og-gør den til rygraden-i-en-bersærkergang-rockkoncert. Det er simpelthen genialt, intet mindre.”
  ”Aftenens koncert på Posten har cementeret et power house af et bagkatalog blot etableret i dette herrens år 2020. Og hold da maule, hvor har spilleglæden været enorm, mens publikumsdominansen er blevet sikret gennem lige dele kølighed og passion.”

  Dette efterår har HUGORM turneret med ’REJSDIGOP’-touren, og bandets store stykke arbejde i studiet såvel som på scenen kulminerer nu i to flotte nomineringer ved Danish Music Awards 2021 i kategorierne ’Årets Gruppe’ og ’Årets Nye Livenavn’. 2021 har desuden budt på endnu flere spændende projekter fra HUGORM. I april lagde de musik til den satiriske fiktions-tv-serie ’GURU’, som udkom på DR.dk med Simon Kvamm i hovedrollen. Herudover kunne danskerne i efteråret 2021 opleve Kvamm på skærmen i årets sæson af Toppen Af Poppen. Også her fik hugormen skærmtid, idet to ud af Kvamms i alt seks opførsler var med HUGORM, som leverede deres helt egne forfriskende udgaver af sangene.

  Flere Live Nation nyheder