Eksklusive videoer

  Mere information

  Hot Wheels Monster Trucks Live påbegynder sin europæiske tour i starten af det nye år, med en fantastisk Hot Wheels® Monster Trucks oplevelse for hele familien!!

  Live Nation og Raycom-Legacy Content Company relancerer i partnerskab med Mattel, Hot Wheels Monster Trucks Live Tour og starter den internationale tilbagevenden til live events med helt nye trucks, på den kommende turné med 5 europæiske datoer. Grundet stor efterspørgsel besøger familieunderholdningsturnéen europæiske arenaer fra den 3. januar i Glasgow, Storbritannien, på Hydro Arena og kommer til Herning i weekenden 15-17. april 2022 hvor de besøger Jyske Bank Boxen til formiddag og aften forestillinger.

  Hot Wheels Monster Trucks Live går STORT når de kommer igen med flere trucks end nogensinde før! Den helt nye Mega Wrex ™ er 12-fod høj og med dinosaurdesign samt 1800 hestekræfter der vil gøre alt for at knuse sine konkurrenter! Denne tilføjelse til touren vil helt sikkert blive en favorit. Fans vil for første gang også blive introduceret for den nye Bigfoot Midwest Madness ™, et samarbejde mellem Hot Wheels og Bigfoot®. Endeligt vil Race Ace ™ tilslutte sig som endnu en ny monstertruck til eventserien, med et ikonisk Hot Wheels flammedesign.
      
  Touren fortsætter med at give publikum en unik mulighed for at se virkelige versioner af det berømte Hot Wheels monster trucks -legetøj, herunder tilbagevendende favoritter - Bone Shaker ™, Tiger Shark og Demo Derby. Udover de kæmpemæssige Monstertrucks, vil der også være en særlig optræden fra Megasaurus – den kæmpemæssige, bilspisende, ildspyttede og forhistoriske robot, der elsker alt med fire hjul, samt high-flyers fra Hot Wheels Monster Trucks Live, Freestyle Motocross! Fans vil komme til at opleve et spændende action- og adrenalinfyldt show for hele familien, med de vildeste stunts, monster truck-konkurrencer, tricks og crashes.

  Det populære Crash Zone Pre-Show Party er tilbage og begynder 2-1/2 time før hver forestilling. Den unikke oplevelse giver fans mulighed for at komme helt tæt på de store monstertrucks, og se de ekstreme designs og den episke størrelse på Hot Wheels Monster Trucks!

  Genrer

  Flere Live Nation nyheder