Videoer

  Mere information

  23-årige Holly Humberstone er gået fra at spille sange ved hendes forældres klaver til en af de mest spændende popstjerner i UK blandt den nye generation. Humberstones musikalske rejse startede i 2020, da hun udgav sin debut-EP "Falling Asleep at the Wheel".
   
  Med sin musik og dybt personlige sangskrivning inviterer Holly sine fans ind i et mørkt og overjordisk rum både lydmæssigt og visuelt. Hendes lyd er en fusion af indiefolk og pop, hvilket giver hendes musik en unik og fængslende stil.
   
  I løbet af det seneste år har Holly Humberstone udgivet flere hitsingler, herunder "The Walls Are Way Too Thin" (2021) og "Scarlett" (2022), som også blev en del af hendes opsamlingsalbum "Can You Afford To Lose Me?" (2022). Den 13. oktober 2023 er hun ude med sit længeventede officielle debutalbum "Paint My Bedroom Black", der udforsker temaer som kærlighed, tab, ungdom og selvopdagelse på en måde der resonerer med et bredt publikum.
   
  Holly Humberstone har allerede modtaget anerkendelse og priser for sit arbejde, herunder, Rising Star-prisen til BRIT Awards i 2022 og andenpladsen på BBC’s Sound Of 2021 liste, og hendes karriere ser kun ud til at gå op ad herfra.

  Genrer

  Flere Live Nation nyheder