Eksklusive videoer

    Mere information

    Fin Greenall, bedre kendt som Fink, er en engelsk sanger, sangskriver, guitarist, producer og DJ. Fra 1997-2003 fokuserede han på elektronisk musik, men siden siden 2006 og udgivelsen af albummet Biscuits for Breakfast, har navnet Fink også henvist til en trio med Greenall selv i front.
    Han har udgivet en lang række plader, og senest har han genindspillet en akustisk, retrospektiv samling af musik med en tilhørende bog, som handler om perioden 2006-16 - "that whole arc, from my bedroom to having a proper hit, playing the big festival stages with big production, and all the rest," som han beskriver det.

    At genindspille musikken fra dengang med den modenhed, som Fin og hans bandmedlemmer har opnået, handler om at udspille fortiden gennem de erfaringer, de har, og ikke bare remastere og gentage det. Det var en chance for at lytte tilbage gennem de gamle plader og værdsætte dem for, hvad de er, uden at skele til de vanlige krav fra hvilke sange der fungerer live, og derefter give dem, hvad de fortjener.

    Flere Live Nation nyheder