Videoer

    Mere information

    Med sin enestående stemme har Diana Ross høstet international anerkendelse som en af de mest betydningsfulde sangerinder inde for popmusikken. Hun fik først til berømmelse i 1959 som forsanger i den succesrige gruppe The Supremes, hvor hun med sin engle-agtige stemme og tilstedeværelse, var med til at føre gruppen til rekordhøjder.
    The Supremes er i dag stadig den bedst-sælgende kvindlige gruppe i amerikansk historie. I 1970 startede hun sin solokarriere, og erobrede straks hitlisterne med globale hits som ‘Ain’t No Mountain High Enough’, ‘I'm Coming Out’ og ‘Upside Down’. I seks årtier har hun udgivet musik og formået at forblive en central figur inden for musikken. Senest med sit 25’ende studiealbum ’Thank you’ fra 2021, fortsætter hun med at underholde fans over hele verden.

    Diana Ross har modtaget adskillige priser og anerkendelser gennem sin karriere. I 2017 blev hun tildelt ‘Lifetime Achivement Award’ ved American Music Awards og I 1976 kårede Billboard Magazine hende som ‘Female Entertainer of the Century’. Hendes musik har opnået over 100 millioner streams, downloads og salg verden over.

    Flere Live Nation nyheder