Videoer

  Mere information

  Delta Goodrem er en kunstner med mange talenter. Hun er singer-songwriter og en anerkendt skuespiller. Delta er en af de største artister i Australien og har i hjemlandet opnået multi-platin salgsstatus med ni #1 singler, fire #1 albums, 17 top 10 hits, 16 ARIA Awards, en Silver Logie Award og tre World Music Awards.

  Deltas første album, ’’Innocent Eyes’’ (2003), var et af de mest solgte debutalbums i Australiens historie. Albummet satte rekord med 29 uger på #1 i Australien. Det toppede de australske albumhitlister og nåede 23x platin. Med albummet blev hun desuden den den første kunstner nogensinde til at have fem #1 singler på de australske hitlister fra ét debutalbum.

  Hendes sidste album ’’Wings of the Wild’’ debuterede som #1 med platinhittet "Wings". Den udsolgte arenaturné i forbindelse med udgivelsen af albummet slog rekorder, da Delta blev den bedst sælgende kvindelige australske turnékunstner i 2016, og turnéens livekoncert-DVD vandt en #1 på ARIA-hitlisten.

  I januar 2020 blev Delta inspireret til at skrive "Let It Rain" efter at have set ødelæggelserne fra bushbrandene i Australien. Alle indtægter i forbindelsen med udgivelsen af sangen gik til nødhjælp til Røde Kors bushbrand.

  Instagram

  Facebook

  Genrer

  Flere Live Nation nyheder