Videoer

  Mere information

  I ‘Dance Ballerina Dance’ medvirker bl.a.:

  Alban Lendorf (Santa).
  En af dansk ballets største stjerner. Solodanser ved Den Kongelig Ballet samt stjerne-solodanser på American Ballet Theater i New York. Tildelt prisen "Årets mandlige danser" ved Benois De La Danse Galla på Bolsjojteatret i Moskva for sin rolle som Armand Duval i Kameliadamen. Vandt Reumert Prisen for Årets mandlige danser i 2012 og 2014 og blev ’Årets mandlige danser’ i Berlin 2014.
  Er især kendt fra sine hovedpartier i Svanesøen, Giselle, Tornerose, Romeo & Julie, Manon, Kameliadamen, Apollo, La Bayadére, Le Corsaire, Sylfiden, Coppelia, Don Quixote, Nøddeknækkeren, Napoli, m.m. på scener verden over. Alban Lendorf er desuden også skuespiller, med større roller i bl.a. Borndals, ’Skyggen i mit øje’ og Ohlins ’De standhaftige’.

  Holly Dorger (Audrey).
  Født I USA og blev ansat ved den Kongelige Ballet i 2008. Er en af teatret største og mest kendte kvindelige solodansere. Højdepunkter i hende karriere: Odile i Svanesøen, titelrolle i Giselle, Alice i Alice i eventyrland. Hovedrolle i Diamanter, hovedrolle i Tema og variationer, hovedrolle i Etudes, Eliza i Konservatoriet, Gamzatti i La Bayadère , Prudence Duvernoy i Kameliadamen og Elskerinden i Manon.
  Priser og legater: Ridder af Dannebrogordenen, 2016, Balletmester Albert Gaubiers og Poul Waldorffs Fond, 2014, Johannes og Ulla Poulsens Fond, 2013, Faculty Award established by Mr. & Mrs. Irving Rose, 2007/08, og Faculty Award established by Mr. & Mrs. Irving Rose, 2006/07.

  Ask La Cour (Gene).
  Begyndte sin karriere hos den Kongelige Ballet, men flyttede til New York i 2002 hvor han blev solodanser på New York City Ballet. Som hovedrolleindehaver af alle New York City Ballets største produktioner, er han ikke bare en af Danmarks mest internationalt kendte og anerkendte balletdansere, men er vaskeægte verdensstjerne i New York såvel som i ballettens internationale verden.

  Kreativt hold:
  Idé og manuskript: Chris Minh Doky
  Koreograf: Gregory Dean
  Instruktør: Femke Mølbach Slot
  Scenograf: Nadia Nabil Korsbæk
  Kapelmester: Chris Minh Doky
  Producent: Christian Krage - Live Nation, Thomas Langkjær – Lion Musicals

  Flere Live Nation nyheder