Videoklip

    Mere information

    Cordae ved hvad han vil og ved hvad han vil sige. Han vælger sine ord og fraser med omhu og hans fortællinger er så ægte som de kan blive. Derfor er den dobbelte GRAMMY-nominerede rapper fra Maryland stille og roligt gået hen og blevet en af sin generations vigtigste fortællere. Et usædvanligt liv, hvor Cordae er gået fra at vokse op i en trailer park som barn til nu at opnå gigantisk succes, har betydet at han har masser på hjerte.

    Efter en række hypede singler opnåede Cordae bred succes da han udgav sit debutalbum ’The Lost Boy’ i 2019. Det nåede helt op i top 15 på Billboard Top 200 og kastede fire guldcertificerede singler af sig. Udover at blive hyldet af Billboard, Complex, High Snobiety og Pitchfork, så blev Cordae også udnævnt i XXL’s anerkendte Freshman Class i 2019.

    Cordaes tekniske rapstil adskiller sig fra mange af de andre nye rappere på scenen. Hvor mange af hans rap-kollegaer har fokuseret på de mere melodiske elementer i deres levering, så har Cordae bevaret en old school rapstil, der minder om noget man kunne høre i New York i midten af 90’erne. Listen af collabs strækker sig fra artister som Eminem og Lil Wayne til Roddy Ricch og Gunna, som alle er at finde på Cordaes 2022 album ’From A Birds Eyeview’.

    Flere Live Nation nyheder