Videoer

  Mere information

  Caroline Polachek har allerede levet et ekstraordinært liv i inden for musikken. Hendes tidligere band Chairlift fik deres store gennembrud i 2008 da deres sang ’Bruises’ var med i en reklame for iPods, da indie-scenen i Brooklyn var på sit allerhøjeste. Caroline Polacheks unikke vokal og evner til at inkorporere synths blev hurtigt hendes signaturlyd, en lyd hun fortsatte med at videreudvikle på Chairlifts tre anmelderroste albums og som til sidst endte med at blive en eksperimenterende form for pop.

  Ved siden af Chairlift begyndte Caroline Polachek at producere og skrive sange for bl.a. Beyonce. Med et ekstremt musikalsk gå-på-mod startede hun endda to nye sideløbende projekter i 2013: Barok pigegruppen Ramona Lisa og synth-projektet CEP. Med en evne til at springe mellem forskellige genrer har hun ligeledes arbejdet sammen med mange forskelligartede artister som Blood Orange, SBTRKT, Charli XCX og Flume.

  I 2017 gik Chairlift i opløsning og Caroline Polachek gik febrilsk i gang med at skrive sange til sit første soloprojekt i eget navn. For første gang blev DNA’en fra alle de forskellige projekter hun havde arbejdet med, samlet under en fane. Det legesyge element fra Chairlift, det teatralske fra Ramona Lisa og det futuriske fra CEP passede perfekt sammen! Dette var tydeligt på det anmelderroste debutalbum ’Pang’, hendes mest ambitiøse, hardcore og smukke værk til dato. Senest har Caroline udgivet singlen ’Billions’ og er ved at cementere sin plads som en af de mest unikke og fortryllende singer-songwriters i sin generation.

  Genrer

  Flere Live Nation nyheder