Videoer

    Mere information

    Manden bag Calby, Mik Thybo, voksede op i en musikerfamilie. Derfor havde han direkte adgang til soul-, pop- og rockmusikkens hjørnesten. Han slog igennem med sin anmelderroste single ’’The Everyday Bit’’ i 2019, som var mixet af ingen andre end Tom Elmhirst - 14 gange Grammy-vinder, som står bag Amy Winehouses ’Back to Black’ og Adeles ’21’. Samarbejdet blev forlænget til at inkludere anden-singlen ”Burnout” x og omverdenen reagerede straks: P3 gjorde ’The Everyday Bit’ til Ugens Uundgåelige og Calby gav sin første koncert på en udsolgt Ideal Bar. ’’Burnout’’ er også titlen på Calbys debutalbum, som udkom i 2020 og fik rigtig flotte anmeldelser, og sikrede ham et massivt gennembrud.

    Både Gaffa og Soundvenue kvitterede med fem-stjerner anmeldelser, og sidstnævnte skrev, at ”danskeren med det internationale format imponerer.” Titelnummeret blev i 2020 det næstmest spillede nummer på P3 og vandt Carl Prisen 2021 i kategorien Årets Mest Spillede Sang.

    Lige nu er Calby aktuel med sin nyeste single ’’Worry About the Money’’, der fungerer som en smagsprøve på hans kommende album. Singlen viser en musikalsk mere åben Calby og kredser om at turde tage de svære spring i livet.

    Flere Live Nation nyheder