Videoer

  Mere information

  Blanks

  Simon de Wit, bedre kendt som Blanks er en 26-årig indie-pop sanger fra Holland, som har opnået enorm popularitet takket være sin YouTube-kanal. Det var på denne platform, at Blanks delte sit fantastiske cover af Post Malones "Better Now", der straks fangede opmærksomheden hos lytterne.
   
  Blanks' unikke og følsomme fortolkning af "Better Now" demonstrerede hans unikke vokale evner og en enestående evne til at gøre en velkendt sang til sin egen. Videoen spredte sig hurtigt og gik viral, hvilket førte til en stor fanskare på YouTube og millioner af streams.
   
  Blanks' popularitet voksede hurtigt, og han blev bemærket af musikindustrien. Dette ledte til udgivelsen af flere succesfulde singler, EP'er, og et studiealbum ved navn ’’Nothing Lasts Forever And That’s OK’’ (2021). Den 31. marts 2023 udgav Blanks sin nyeste single, ’’What You Got (Ayo)’’, som hurtigt stiger i popularitet.
   
  Med sin charmerende scenetilstedeværelse og evne til at skabe en unik forbindelse med publikum igennem sin musik, er Blanks kendt for at levere energiske og mindeværdige koncertoplevelser.


  YouTube

  Instagram

  Facebook

   

  Genrer

  Flere Live Nation nyheder