Videoer

  Mere information

  Online:
  www.bersaerk.dk
  Facebook
  Instagram

  I oktober 2020 udgav de hedenske heavyrockere BERSÆRK deres tredje og hidtil mest ambitiøse album ‘SOL’ - en episk plade, der viser nye sider af bandet og beskriver menneskets kamp gennem krig, død og forfald for omsider at nå til genfødsel og sejr. Albummet blev vel taget imod af både bandets stadig voksende publikum og medier i hele Europa, og bandet nåede at spille en række udsolgte album-koncerter, inden den igangværende pandemi igen tog fat og lukkede
  landet for anden gang.

  'SOL' står som en kreativ triumf for BERSÆRK, der selv har betegnet 2020 som både det bedste og det værste år for bandet - det værste på grund af pandemien og de medfølgende aflysninger og det bedste pga arbejdet med og udgivelsen af ‘SOL’. Undervejs i processen op til og under indspilningerne af ‘SOL’ fulgte filminstruktørerne Brødrene Kastenskov bandet. Det færdige resultat er nu blevet en stemningsfuld og indsigtsgivende mini-dokumentar, som har fået titlen 'Solfærd'. Bandet siger om filmen:

  “I ‘Solfærd’, der er filmet under skabelsen af vores tredje album ‘SOL’, får man et lille glimt af Bersærks verden i denne proces. Beskueren bliver fluen på væggen, i øjeblikke forbeholdt de få. Og man vil få et indblik, i både det private, og professionelle element, i tilblivelsen af ‘SOL’.”