Eksklusive videoer

    Mere information

    En håndfuld bands holder fast i ”voldsomme riffs og catchy omkvæd”-lyden på samme måde som BEARTOOTH, men for dem er stilen gået hen og blevet et spørgsmål om liv og død. Selvom de unge bandmedlemmer virker milde, charmerende og udadvendte, så ugler der en svær en indre kamp bag det ydre, som kun bliver dæmpet af den vilde musik de spiller.

    BEARTOOTH startede som en musikalsk eksorcisme i frontmanden Caleb Shomos hjemmestudie. Det var en måde han kunne tæmme de indre dæmoner, som havde forfulgt ham siden barndommen hvor han havde kæmpet med angst og depression. Selvmordstanker, fortvivlelse og desperate mørke nætter, hvor sjælen bliver spist og kastet op igen på sang efter sang. For efterfølgende at blive renset på hymner som “Fed Up,” “Sick of Me” og “In Between.”

    BEARTOOTH blev et helligt afbræk, et betagende lys i mørket. Det er tydeligt at denne effekt går igen hos bandets lyttere, da den har skabt en loyale following, der har kastet invitationer til store festivaler og turnéer med Slipknot, Bring Me The Horizon, and A Day To Remember af sig, såvel som en RIAA-certificered guld-single. Da Rolling Stone udnævnte BEARTOOTH som en af deres 10 artister man skulle holde øje med, blev deres lyd beskrevet som “a nervous breakdown, usually with enough optimism to push through.”

    Flere Live Nation nyheder