Videoer

  Mere information

  Følg Artigeardit her:

  Instagram | Facebook | YouTube

  Artigeardit er aktuel med albummet ”Længe Leve”.

  Ud af din radio strømmede lyden af ’Vågen’. Foran propfyldte publikummer på festivalerne stod rapperen bag: Artigeardit. I sommeren 2022 fik Artigeardit igen lov til at bevise hvor stort et talent, han besidder. Den 25-årige fra Mørkhøj er unægtelig en af de største på den danske hip hopscene. Og det er med god grund.

  Artigeardit har nemlig skabt et unikt musikalsk og visuelt univers som har medført en bred og loyal fanskare. Gennem hans tekster fortæller han historier fra sit eget liv på godt og ondt. Lyden er ikonisk, forførende og let genkendelig – han er en ener i den danske musikbranche.

  I 2021 spillede Ardit for fulde sale i landets fire største byer og cementerede at han var kommet for at blive. SOUNDVENUE anmeldte Store VEGA koncerten til 6 stjerner, kaldte det en ’kraftpræsentation fra landets varmeste rapper’ og kvitterede med kommentaren ”Torsdag aften bevidste Artigeardit at han absolut fortjener at stå på de helt store scener. Sjældent har man oplevet en så velrappende, nærværende artist, der fremstod professionel, men samtidig ydmyg og nede på jorden”.

  I 2022 var han så at finde på landets største festivaler, Roskilde Festival, Smukfest, Northside m.fl. Førnævnte fanskare tog turen og stod talstærkt hele landet over. I Roskildes Arena-telt leverede Artigeardit en magtdemonstration af en koncert hvor hvert eneste ord blev grebet af publikum. GAFFA beskriver koncerten som ”den mest rowdy rap-koncert, festivalen har set i år”.

  På hans sidste album ’Held Og Lykke Med At Komme Hjem’ fra 2021 viser Ardit hvor enormt alsidig en kunstner, han er. Med dette album hev Ardit velfortjent prisen for Årets Danske Album med hjem ved Danish Music Awards. På albummet er kompliceret kærlighed, vilde nætter og selvindsigt er dominerende temaer men på sange som ’E20’, ’Bruser’ og ’Luft i Dæk’ præsenterer han os også for den selvsikre Artigeardit, der anerkender den succes han indiskutabelt har opnået i sin korte tid.

  Flere Live Nation nyheder