Videoer

  Mere information

  Følg 50 Cent her:

  Website  | Facebook | Twitter | Instagram |TikTok | YouTube

  Curtis "50 Cent" Jackson har skabt sig en stor tv- og filmkarriere som både en af de bedste producere og skuespillere. I 2005 grundlagde han G-Unit Film & Television, Inc., som har produceret en bred vifte af indhold på tværs af adskillige platforme og solgt et utal af shows til forskellige TV-udbydere. Blandt disse er det anmelderroste #1-show på Starz, "Power", hvor han ikke kun medvirkede i, men også fungerede som executive producer og instruktør. Han har med stor succes udvidet "Power"-universet med spin-offs: ''Power Book II: Ghost'', "Power Book III: Raising Kanan" og "Power Book IV: Force." G-Unit Film & Television producerede også ABC-hittet, "For Life". Derudover er sæson tre af hitserien, "Black Mafia Family" på Starz ved at blive produceret og han udgav for nyligt "Black Mafia Family"-dokumentarserien.

  I 2023 annoncerede Jackson en non-exclusive aftale om flere projekter med FOX. G-Unit er i gang med at udvikle manuskriptserien "Fightland" og "Queen Nzinga" på Starz, "Trill League" på BET+, "Untitled" på Paramount+ med Chad Stahelski tilknyttet som instruktør og "Lady Danger", som Nicki Minaj er med i på Freevee. For nyligt udgav G-Unit Film & Television "Hip Hop Homicides" på WeTV. Jackson udvider også til podcast-området gennem sit nye G-Unit Audio-banner med debuten af Surviving El Chapo: The Twins Who Brought Down a Drug Lord i samarbejde med iHeart Media og Lionsgate Sound. Selskabet er også ved at udvide sin feature-liste, begyndende med en aftale om at lave tre horror-film i samarbejde med Horror-fænomenet Eli Roth og 3BlackDot, samt Expendables 4, sammen med Millennium og Lionsgate.
   
  Den exceptionelle forretningsmand fungerer som administrerende direktør for G-Unit Records, som han grundlagde i 2003 og har siden indgået kontrakt med et væld af multi-platin-kunstnere.
   
  Jackson fortsætter med at udvide sit brand, som omfatter et bredt spektrum af virksomheder, herunder Sire Spirits, som Jackson dannede i 2016, et luksusvin- og spiritusfirma, der ejer Le Chemin du Roi Champagne og Branson Cognac. I april 2020 udgav Jackson sin anden New York Times Bestseller, selvhjælpsbogen Hustle Harder Hustle Smarter. Derudover modtog Jackson i januar 2020 en stjerne på The Hollywood Walk of Fame og blev tildelt en NAACP-pris for bedste instruktør i en dramaserie.