Suspekt
fr 07 apr 2017
Copenhagen

Suspekt

Forum Copenhagen, Copenhagen Detaljer

20:00

Event detaljer

SUSPEKT ANNONCERER TRE ARENAKONCERTER OG TRÆDER IND I DANSK LIVEMUSIKS SUPERLIGA

Danmarks hiphop-gruppe nummer 1 bliver ved med at overgå sig selv - ikke mindst med deres liveoptrædener. Når de tager på tour i foråret 2017 er det derfor også helt naturligt, at det bliver på tre af Danmarks allerstørste scener, nemlig SCC, Forum og Aalborghallen.

SUSPEKT om at skulle spille i Forum:
- Vi jager konstant en drøm, det har vi gjort siden vi startede i 1999. Vi tror på mirakler. For os er Forum mytisk. Det er et enestående og specielt sted med en glorværdig historie. Vi kom selv i Forum til bl.a. 6 dages løb da vi var små. Vi sad der blandt resten af folket på tribunen mellem smøger, sport og fadøl, og blev grebet af den stemning stedet masserede ind i vores sjæl, som et Colosseum af intensitet og vildskab. Siden 2007 har vi altid mødtes med bandet foran Forum, uanset hvor i landet vi er taget hen for at spille koncerter, men vi har indtil nu kun turde drømme om en dag selv at tage bygningen under behandling… Og nu skal den straffes!

SUSPEKT udgav i fredags, d. 21. oktober, deres nye single, ’Står Stadig’, som debuterede på P3 Guld i DR Koncerthusets Koncertsal og endnu engang beviser de, at de både som gruppe og musikalsk hører til i den absolutte topliga af dansk musik.
SUSPEKT har i løbet af deres karriere høstet oceaner af anmelder-ros, solgt rekord mange albums og så blev de nomineret til en Grammy Award for samarbejdet med Kendrick Lamar. Successen for SUSPEKT fortsatte sidste år med DR’s dokumentarserie, ’Da Danmark Blev Suspekt’, som lå top 5 over de mest sete programmer på dr.dk. SUSPEKT har derudover tourneret landet rundt i 2016 og blandt andet optrådt i otte byer med Grøn Koncert-holdet, været på Nibe Festival og ikke mindst Smukfest.

Som altid når SUSPEKT går på scenen, ved man ikke helt hvad der venter og tidligere har bandets optrædener været krydret med både nøgne nonner, slavedrenge og shots serveret i stilletter. En ting er sikker; SUSPEKT har udgivet musik i over 16 år og de er i den grad blevet folkeeje. Sidste år vandt de fem statuetter ved årets DMA, blandt andet Årets Live Band, som her var den vigtigste for bandet. På P3 Guld samme år vandt de publikumsprisen – igen en af de vigtigste anerkendelser for bandet.

-Vi føler, at vi er lige der, hvor vi hører til og vi har de bedste forudsætninger for at fylde Forum. I 2015 vandt vi en DMA for årets bedste livenavn og det har vi tænkt os at leve op til med en enestående og energisk koncert, som kommer til at tage os selv og publikum på en rejse igennem fem albums, plus det løse… Og hvem ved, måske noget helt nyt. Vi kommer tordende som et hold og der er plads til alle! Det bliver den største danske indendørs hiphop-koncert nogensinde og vigtigst af alt… Vi vil lave en folkefest.


OBS: Live Nation er kun arrangør af koncerten i Forum, derfor gælder ovennævnte pris og info. dertil.
Aarhus, Scandinavian Congres Center (SCC) – fredag 31. marts
København, Forum – fredag  7. april
Aalborg, Aalborg Hallen – Lørdag 8. april

Døre: 19:00

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

kr 350,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor
Billetter

Billetsalg

Artister ved dette event