Gå til The Halo Effect

The Halo Effect

The Halo Effect

tor 16 jan. 2025
København S

Amager Bio | København S

19.00

Døre: 18.00

Billetpriser: 280 kr. + gebyr
Billetsalget starter onsdag 8. maj kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Mastercard indehavere har særlig adgang til presale billetter i Danmark, fra 7. maj kl. 10 til 8. maj kl. 10. Reserverede billetter er tilgængelige for Mastercard indehavere fra 8. maj kl.10. Besøg www.priceless.com/music for mere info.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 305,00 kr.
  • Mastercard forkøbsret

Artister ved dette event

Event information

The Halo Effect er et göteborgsk powerhouse bestående af gamle venner og pionerer fra den berømte melodødsscene fra dén by. Leadguitaristerne Niclas Engelin og Jesper Strömblad; forsanger, growler og tekstforfatter Mikael Stanne; bassisten Peter Iwers og hans partner in crime siden over tyve år; samt hårdtslående trommeslager Daniel Svensson.

Da de kendte hinanden fra en tidlig alder i slutningen af 80'erne og derefter spillede sammen i forskellige konstellationer i løbet af 90'erne, kom de til at dominere metal-scenen i Gøteborg - primært som en del af de to store bands og metal-eksporter In Flames og Dark Tranquillity, også to af pionererne og de store kræfter bag melodeath-genren og Göteborg-sounden. En lyd, der gav genlyd vidt og bredt over hele verden og påvirkede utallige metalbands i 90'erne og begyndelsen af 2000'erne. 

Dette var også den første tanke bag The Halo Effect - at gå tilbage til rødderne og udforske, hvordan det banebrydende metal lød dengang med tilføjelsen af den erfaring og de færdigheder af, som medlemmerne kan bringe til bordet i 2020’erne. Resultatet er et enestående album og en ægte tour de force for fans af melodeath, hvor ekkoet fra Göteborg-sounden er tydelig. Rå, men alligevel melodisk og i dit smeltede ansigt. Spænd fast for The Halo Effect er endelig klar til at møde sit publikum over hele verden.