;

Falkoner Allé 9 , Frederiksberg, Denmark, 2000

Falkoner Salen tickets and information. Get up to date info on Falkoner Salen concert tickets, schedules and much more at LiveNation.dk.

Om Falkoner Salen

Falkoner Centret gennemgår i øjeblikket en omfattende forvandling og bliver moderniseret med særlig omtanke for stedets rige kultur- og teaterhistorie. Når SCANDIC FALKONER i løbet af 2019 igen slår dørene op for fantastiske oplevelser, vil huset have fået en ny flot facade, et hotel med flere værelser og ny bar og restaurant mod gaden, hvor der altid vil være kunst på tallerkenen. Falkoner Salen vil fremstå endnu mere magisk med besøg af alverdens stjerner, koncerter, shows og events. Glæd jer til et scenevant venue, som altid vil give jer en oplevelse ud over det sædvanlige.  

Scandic Falkoner
Falkoner Alle 9
DK – 2000  Frederiksberg, Copenhagen

Parkeringskælder i parkeringsanlægget ”Falkoner Plads” (under Frederiksberg Gymnasium og nabo til Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center) er der betalingsparkering. Der er opsat et bomanlæg ved nedkørslen, hvor der skal trækkes en billet. Inden parkeringskælderen forlades, skal der betales for parkeret tid i de opstillede betalingsautomater. Starttid for parkering for både time- og dagsparkering er indkørselstidspunktet. Dagsparkering gælder frem til kl. 01.00. Parkeringsanlægget ved Falkoner Plads (under gymnasiet) er lukket mellem kl. 01.00 og 05.00. Parkeringskælderen er videoovervåget.

På gaden på Frederiksberg er der visse steder indført en P-zone. I P-zonen kan man ved korrekt brug af P-skiven parkere gratis i 2 timer, medmindre andet er skiltet. Disse restriktioner er gældende mandag-fredag i tidsrummet kl. 8:00-20:00, og lørdag i tidsrummet kl. 08:00-15:00. Husk altid at se efter skiltningen - også uden for zonen.

Du finder os på Frederiksberg midt i et af Københavns mest charmerende områder. Metroen kører næsten til døren, og buslinierne 18 og 9A standser alle i umiddelbar nærhed.

Vores firestjernede hotel råder over 140 værelser og 26 suiter, alle indrettet i en af vores tre værelsesstile: Scandinavian, Oriental eller Art Deco. De fleste værelser har en enenstående udsigt over Frederiksberg og København, og alle værelserne er røgfrie. Book værelse på www.radissonblu.dk/falconerhotel-koebenhavn

Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center er veludstyret og avanceret - og fortjener i sjælden grad betegnelsen 'mulighedernes hus' med 2 fleksible sale med plads til både siddende og stående events, mødelokaler, auditorium, og stor, lys atriumlobby, som byder på unikke muligheder.
Dette traditionsrige hus har siden åbningen i 1958 været gæstet af de helt store, legendariske stjerner som f.eks. Fats Domino, Liza Minelli, Diana Ross & The Supremes, U2, Paul McCartney og mange, mange flere. På stedets ”Wall of Fame” findes et væld af kendte navne, der alle har givet koncert på stedet.
Falconer Salen: Teaterstil 2.129 – Stående 3.000 – Spisende 1.200 – Skolestil 1.000 – Audience: Teaterstil 475-800 – Mødelokaler: 10 – Hotelværelser: 166, heraf 26 Business- og junior suiter

Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center er ideelt for koncerter, shows, kongresser, konferencer, møder, udstillinger og andre events - i alt 23.000 m2 event- og konferencefaciliteter. Det tilhørende firestjernede hotel har 166 værelser med skøn udsigt over Frederiksberg og København. Backstage Bar & Restaurant byder på hygge og god mad i afslappende omgivelser.

Besøg restauranten, som ligger i lobbyområdet. Her serveres både danske og internationale retter, og i baren er der mulighed for at nyde en velkomstdrink. I forbindelse med shows, koncerter og events er det altid en god ide at bestille bord i Backstage Restaurant på telefon 3815 8060. Se mere om restaurant og bar på www.radissonblu.dk/falconerhotel-koebenhavn/restauranter-og-barer