The Breeders

on 25 okt 2017
København V

The Breeders

Store Vega, København V Detaljer

20:00

Event detaljer

Fakta om koncerten
The Breeders (US/UK)
Onsdag den 25. oktober kl. 20.00
Store VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetpris 250 kr. + gebyr
Billetsalget starter torsdag den 6. juli via vega.dk og Ticketmaster

Indie-supergruppen The Breeders er klar med nye grandiøse toner
The Breeders arbejder i øjeblikket på nyt materiale og tager til efteråret på turné. Onsdag den 25. oktober spiller bandet i Store VEGA.

The Breeders startede som et sideprojekt for de rutinerede musikere Kim Deal (Pixies), Tanya Donelly (Throwing Muses), Josephine Wiggs (The Perfect Disaster) og Britt Walford (Slint). Sammen indspillede de i 1990 albummet Pod med den legendariske producer Steve Albini bag knapperne. Det tog dem blot ti dage at færdiggøre det anmelderroste album, der blev udgivet på det store, amerikanske pladeselskab 4AD. Pressen kaldte The Breeders ”The Indie Supergroup”.

I 1992 fløj Wiggs til Dayton, Ohio, hvor Deal var i gang med at rekruttere sin søster Kelley på guitar og trommeslager Jim Macperson efter at have set ham spille i et lokalt band. I juni 1992 var The Breeders klar til at annoncere deres først tour, der startede i en snookerhal bag Warrington Rugby Club i Manchester.
To dage senere varmede de op for Nirvana i Dublin og Belfast. Efter 27 udsolgte koncerter i USA rejste bandet til San Francisco for at indspille opfølgeren Last Splash, der udkom i august 1993.

Videoen til hittet ”Canonball” blev instrueret af Kim Gordon (Sonic Youth) samt Spike Jonze og var i heftig rotation på MTV. Bandet rejste endnu gang på verdenstourné med Nirvana på deres In Utero tour og opnåede platin med Last Splash.

Magasinet The Melody Maker skrev i forbindelse med bandets intense optræden på festivalen Lollapalooza i 94 følgende: "Kim's nicotine-stained vocals [are] the very spit of wasted elegance...” the Breeders are “probably the most casually brilliant band around”.

I 2013 blev bandet genforenet i forbindelse med deres 20 års jubilæum for Last Splash og udgav et deluxe box sæt af det anmelderroste album. The Breeders turnerede intensivt i otte måneder, hvor de spillede et utal af udsolgte shows verden over.Døre: 19:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 275,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 275,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 275,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Registrer for Live Nation fordele

  • Billet info.
  • Nyhedsbrev
  • Artist info
Registrer