Kodaline

03 dec 2017
København S

Kodaline

Amager Bio, København S Detaljer

20:00

Event detaljer

Nyt fra irske Kodaline
Det irske indieband, Kodaline, udgav 23. juni en ny single: ’Brother’. Nummeret indfanger gruppens særlige klang, men viser også at bandet er vokset siden den seneste albumudgivelse ’Coming Up For Air’ fra 2015.

’Brother’ blev for første gang spillet live på Glastonbury og handler om en en dreng der har mistet sin bror. En historie der også fortælles i den video, der fulgte med udgivelsen, og som på den første uge er blevet set halvanden millioner gange!

Bandet har siden udgivelsen af ’Coming Up For Air’ været på turne (der i øvrigt var forbi Amager Bio i vinteren 2016) og været i gang med at skrive materiale til en ny plade, som ’Brother’ kommer med på.
 
Skabte hitlistehistorie
Kodaline bliver sammenlignet med Coldplay, U2, Keane og Oasis. Det blev oprindeligt kendt som 21 Demands, hvor bandet lavede hitlistehistorie med deres debutsingle, 'Give Me A Minute', der var det første uafhængigt udgivede nummer, der opnåede den placering. I 2011 ændrede bandet navn til ”Kodaline”.
 
Deres single 'Remember The Time' var med i en episode af 'Grey’s Hvide Verden' og blev også brugt som baggrundsmusik i  Googles 2012 'Year in review'-video. Derudover blev de også nomineret på BBCs indflydelsesrige Sound of 2013-liste.

Døre: 19:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 265,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 265,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 265,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Registrer for Live Nation fordele

  • Billet info.
  • Nyhedsbrev
  • Artist info
Registrer