LCD Soundsystem

to 07 sep 2017
København V

LCD Soundsystem

Store Vega, København V Detaljer

20:00

Event detaljer

Oplev LCD Soundsystem helt eksklusivt to aftener i træk med både nyt materiale og alle deres hits i VEGAs intime rammer. Bandet har ønsket
at spille på netop denne venue i København, som de har et nært forhold til.

Efter deres The Long Goodbye koncertrække i Madison Square Garden i New York og meget omtalte opløsning i 2011 vendte New Yorker-bandet LCD Soundsystem tilbage og lukkede og slukkede Roskilde Festival sidste år. De har netop proklameret, at det kommende album (det første siden 2010) er færdigt, og forhåbentlig på gaden i løbet af et par måneder. Til september kan danskerne opleve bandet hele to aftener i VEGA, der bliver to af få europæiske koncerter i år.

Electro-disco-rockbandet LCD Soundsystem brød lydmuren som et af nullernes bedste og mest hypede nye bands. Bag projektet er sanger-producer-instrumentalist James Murphy, der også står bag producer og pladeselskabet DFA. De producerede undergrunds-dance hits som Raptures "House of Jealous Lovers", de remixede alle fra Le Tigre og N.E.R.D til Junior Senior og kørte deres eget label (også kaldet DFA). Med LCD Soundsystems to første album blev Murphy en solostjerne og fik horder af indie-rockere på dansegulvet, med en kombination af jernhårde rock-modulerede beats og kløgtig melodisk sangskrivning.

LCD Soundsystem debuterede i 2002 med ”Losing My Edge” (en af de første udgivelser på DFA), en single der blev en af de mest omtalte indieudgivelser det år. En selvudslettende spoof på de uhyrlige ”pissekonkurrencer” der ofte opstår, når musiknørders veje krydses ("I was there at the first Can show in Cologne," osv.)
Mange musikmedier udnævnte James Murphy til et af de mest cool mennesker på planeten, og ved slutningen af 2004 havde bandet udgivet yderligere tre LCD-singler. I januar 2005 udkom LCD Soundsystems selvbetitlede første fuldlængde album. Opfølgeren ”Sound of Silver” udkom i 2007, der bl.a. indeholdt singlen ”Drunk Girls”.

Efter LCD Soundsystems selvvalgte otium i 2011 har James Murphy desuden produceret tracks på Arcade Fire’s seneste album samt remixet David Bowie.

Bandet annoncerede sidste år at der var nyt materiale på vej, og nu er ventetiden forbi. LCD Soundsystem er aktuelle med de to nye singler ”Call The Police” og ”American Dream”, som baner vejen for deres kommende første nye album siden ‘This Is Happening’ fra 2010.

LCD Soundsystem består af: James Murphy, Nancy Whang, Pat Mahoney, Gavin Russom og Al Doyle.

Døre: 19:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 465,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg* Ekstra koncert
    Fra kr 465,00

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 465,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Registrer for Live Nation fordele

  • Billet info.
  • Nyhedsbrev
  • Artist info
Registrer