Heartland Festival 2018

31
to maj 2018
Til 02
jun 2018
Kværndrup

Heartland Festival 2018

Egeskov Slot, Kværndrup Detaljer

Heartland Festival 2018

SALMAN RUSHDIE FØRSTE TALKS NAVN!
Vi er meget glade og stolte over at kunne præsentere den prisvindende britisk-indiske forfatter Salman Rushdie som første navn i talksprogrammet på Heartland Festival 2018! Salman Rushdie har som forfatter igennem årene grebet fat i en række politisk højspændte emner. Han brød igennem med ”Midnatsbørn” i 1981 og blev siden verdenskendt for ”De Sataniske Vers” fra 1988, der var så kontroversiel, at den blev forbudt i flere lande og medførte, at Irans åndelige leder ayatollah Khomeini udstedte en fatwa over forfatteren.

Når forfatteren deltager på Heartland Festival 2018, er det med den nye roman ”The Golden House” i bagagen, hvori han leverer en skarp, satirisk kritik af tilstanden i USA og resten af den vestlige verden, som i hans øjne kæmper med at genopfinde sig selv i disse år.

Fra torsdag den 31. maj til lørdag den 2. juni 2018 kan man for tredje gang opleve Heartland Festival i de smukke omgivelser i Egeskov Slotspark på Fyn. I år blev der udsolgt, selvom det kun var den fynske festivals andet leveår og med dobbelt så mange gæster som første år.

Når festivalen for tredje gang åbner slotsportene den 31. maj til 2. juni 2018, bliver det igen til kulturkonceptet baseret på fire forskellige oplevelser: MUSIC, FOOD, TALKS og ART. Et koncept der med Heartland Festival blev introduceret for det danske festivalpublikum, der har taget mere end godt imod det:

”Her efter andet år med Heartland Festival har vi virkelig mærket, at vi har fat i et festivalkoncept, der rammer danskerne - og som de ikke tidligere har oplevet. Vi er stadig enormt overvældet af de mange glade og positive tilbagemeldinger fra både
publikum og artister, der føler sig draget, involveret og beriget af program såvel som omgivelserne.” fortæller festivaldirektør Ulrik Ørum-Petersen.

Om Heartland Festival
Heartland præsenterer et internationalt program sammensat af fire søjler: MUSIC, ART, TALKS og FOOD. Programmets forskellige dele beskæftiger sig med tilværelsen og samfundet i vores del af verden og “dobbeltklikker” på de kulturelle og sociale tendenser, vi til daglig lever midt i - et moderne program, hvis aktualitet forstærkes af de klassiske omgivelser, det præsenteres i på Egeskov Slot på Fyn.

Heartland Festival 2018 finder sted på Egeskov Slot den 31/5-2/6.

BILLETSALG

Partoutbillet: 1.650 DKK + gebyr.
Partoutbillet børn: 650 DKK + gebyr

Overnatningstilbud og et begrænset antal endagsbilletter bliver sat i salg senere på året.

Billetlink: www.heartlandfestival.dk

Ønsker man at bo på festivalen, kan man vælge mellem at medbringe eget telt eller campingvogn eller at købe opslåede telte. Desuden vil det være muligt at købe en hotelpakke, hvor værelse, shuttle-bus og festivalbillet indgår.

Mere info om Heartland Festival kan findes på www.heartlandfestival.dk

Døre: TBD

I salg nu!

Generelt salg*

kr 1.690,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 1.690,00
  • Generelt salg* Børnebillet
    Fra kr 690,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 1.690,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor