Oh Wonder

ma 27 nov 2017
København V

Oh Wonder

Store Vega, København V Detaljer

20:00

Event detaljer

Den populære London-baserede hyper-flittige indietronica-duo, Oh Wonder, består af Josephine Vander Gucht og Anthony West. Deres univers leder tankerne hen på musikalske artsfæller som Banks, Jack Garatt og James Blake.
De to er beskrevet som hinandens spejle, men alligevel komplet modsætninger. Uanset, komplimenterer de to hinanden på helt særlig vis og resultatet er en unik lyd, stil og et musiktalent uden lige.
Duoen har allerede før udgivelsen af deres debutalbum været lidt af et internetfænomen og udgav deres første sang ”Body Gold” på Soundcloud blot et år før debutalbummet kom. Sangen tiltrak en hel del opmærksomhed og var i løbet af få uger hørt mere end 100.000 gange.

Bandet gav herefter sig selv den udfordring, at de skulle skrive og udgive en ny sang hver måned. Deres fanskare voksede for hver sang, der udkom og i dag har Oh Wonder spillet et utal af udsolgte koncerter. Dette inkluderer også deres besøg i VEGA 2016, som selvfølgelig også var udsolgt.
Oh Wonder udgav i september sidste år deres selvbetitlede debutalbum. Skiven indeholder 15 stærke popjuveler, der sonderer London, ensomhed og kærlighed.
Der er pres på Oh Wonder, som konstant skal leve op til store forventninger fra både fans og anmeldere, men gang på gang synes det at lykkedes.
Oh Wonder er klar med nyt album i juni. Albummet får titlen Ultralife. Der er allerede kommet et singleudspil, Lifetimes, som tyder på, at vi kan forvente helt nye tiltag fra Oh Wonders side. Sangen handler i øvrigt om klimaforandringer.

’’Ultralife is set to take the hallmarks of the band’s signature sound and add new life and energy, experimenting more with sounds and a variety of genres.’’ -diymag.com

Døre: 19:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 275,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 275,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 275,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Registrer for Live Nation fordele

  • Billet info.
  • Nyhedsbrev
  • Artist info
Registrer