Paradise Lost

fr 29 sep 2017
København k

Paradise Lost

Pumpehuset - Stor sal, København k Detaljer

20:00

Event detaljer

‘’Since their formation in Halifax, Paradise Lost have thrived in perpetual darkness: a place where rays of light seldom threaten to break the black clouds, where nightmares last an eternity.’’

Engelske Paradise Lost er et metal band, der har mange år på bagen og som evigt mestrer musikken og forstår at skabe sig et helt unikt, dystert og mørkt univers.

Bandet, der ganske vist har skiftet stil og genre en del over de mange album, de har bag sig, men nu er de tilbage til 1990’er stilen, hvor de bragede derud af med doom/death metal. En af de genrer, de har gjort sig med er goth rock og bandet anses i dag som nogle af pionererne indenfor genren goth-metal.

Paradise Lost har senest gæstet Danmark i 2012, og har udgivet 2 albums siden da. Seneste studiealbum, The Plague Within, er endnu et bevis på, hvad bandet stadig kan levere. De lovede selv, at skiven ville kunne overraske selv de mest garvede fans. ’’..A monochrome miasma of morbidly uplifting anthems and heart-aching melancholia.’’

Support på aftenen er Pallbearer, startet i den lille undergrunds metal scene i Arkansas, men blev hurtigt opdaget af fans og kritikere, der alle var ekstatiske over den særlige lyd, som det lovende band kunne levere. De har bl.a. vundet en award for Best New Music af Pitchfork.

Andet supportnavn bliver Sinistro, et metal band fra Lisabon, Portugal. Bandet er sammensat af 5 medlemmer, som alle kredser i forskellige genrer af kunstverdenen. De har mestret af mikse doom rock med en soundtrack lignende lyd, hvilket resulterer i en sandt metal kunstværk.

Døre: 19:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 275,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 275,00

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 275,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Registrer for Live Nation fordele

  • Billet info.
  • Nyhedsbrev
  • Artist info
Registrer