Joey Bada$$

ti 14 nov 2017
København V

Joey Bada$$

Store Vega, København V Detaljer

20:00

Event detaljer

Den amerikanske rapper Joey Bada$$ kommer tilbage til København og vælter taget af store VEGA med old school hiphop og imponerende flow den 14. november. Lige nu hitter han især med Devastated.

Rapperen fra Brooklyn er inspireret af blandt andre NAS, hvilket man til dels kan høre i hans afslappede stil, der understøttes af de selvsikre rim og flow. Hans oldschool-stil har markeret ham som et af de mest interessante navne i den yngre generation af rappere.

Jo-Vaughn Virginie Scott, bedre kendt som Joey Bada$$ er allerede en garvet herre i musikindustrien. Han er co-founder af hiphop-kollektivet Pro Era, der er blevet kaldt New Yorks modsvar til Odd Future. Han har udgivet tre anmelderroste mixtapes med Pro Era. Selv har han udgivet tre mixtapes, hvor især 1999 er blevet godt modtaget. Et mixtape han formåede at udgive som bare 17 år gammel!

Gennem sin karriere har han arbejdet sammen med nogle af amerikansk hiphops helt store navne. Bl.a. Mac Miller, A$AP Rocky, Kendrick Lamar og Danny Brown.

Seneste album, All-Amerikan Bada$$ har igen fået anmelderne op ad sæderne og Joey Bada$$ endnu tættere på tronerne i det amerikanske hiphop-univers.

Oplev talent, selvsikkerhed, stil og helt sikkert en bøllehat, når Joey Bada$$ bringer sine hits til Store VEGA. 

Døre: 19:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 265,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 265,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 265,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Registrer for Live Nation fordele

  • Billet info.
  • Nyhedsbrev
  • Artist info
Registrer