Chris Rock: Total Blackout Tour

to 05 okt 2017
Copenhagen

Chris Rock: Total Blackout Tour

Royal Arena, Copenhagen Detaljer

20:00

Event detaljer

Den anmelderroste komikers første tour i 9 år fortsætter gennem 2017 og januar 2018 med tilføjede datoer i Storbritanien, Europa og i Mellemøsten. Han kommer til Royal Arena i København til oktober!

Bemærk helt særlige forudsætninger for dette show:
Det er strengt forbudt at bruge mobiltelefoner, kameraer eller optageenheder under Chris Rocks Total Blackout show. Ved ankomst vil alle telefoner og Smart-ure blive anbragt i ´Yondr´ klikposer, der vil blive låst op i slutningen af showet. Du beholder din klikpose ved dig hele aftenen, og om nødvendigt kan du få adgang til indholdet på udpegede Yondr-oplåsningsstationer i lokalet. Alle gæster opfordres til at udskrive deres billetter på forhånd for at sikre en jævn indgangsproces. Vi værdsætter dit samarbejde for at skabe en telefonfri showoplevelse (www.overyondr.com).


Billetpriser: PL1 620,- / PL2 520,- / PL3 470,- / PL4 370 kr. + gebyr.
Billetsalget starter fredag 12. maj kl. 10.00 livenation.dk og ticketmaster.dk. Max 8 billetter per person. Der vil være presale for Jyske Bank kunder, fra onsdag 10. maj kl. 10.00 til torsdag 11. maj kl. 15.00. Læs mere på www.jyskebank.dk/musikken

Den Grammy og Emmy Award-vindende komiker, skuespiller, instruktør, forfatter og producer Chris Rock, annoncerer i dag britiske, europæiske og mellemøstlige datoer for hans store succes TOTAL BLACKOUT TOUR, som er den anerkendte komikers første tour i mere end 9 år. Den første del af touren blev udsolgt i adskillige byer i USA, og begejstrede både anmeldere og publikum.

Den europæiske del af touren besøger lande gennem det europæiske fastland inklusiv et show i Danmark i Royal Arena, før han fortsætter til arenaer i UK og i Mellemøsten i januar 2018.

Chris Rock er lovprist af kolleger og kritikere, og er en af vor generations stærkeste komikere. Som skuespiller, instruktør, producer og tekstforfatter har han skabt mange mindeværdige øjeblikke.

Med en karriere der spænder over mere end tre årtier, har Rock løbende haft succes i både film og tv som komiker, skuespiller, forfatter, producer og intruktør. I 2014 ledede han ensemblecastet "Top Five", en kritikerrost komedie, som han også skrev og instruerede. I 2009 vågede Rock sig ud i dokumentarverdenen som forfatter og producer af "Good Hair", og i 2014 var han executive producer på "Eat Drink Laugh: The Story of the Comic Strip", en dokumentar der fortæller historien om en af New Yorks mest berømte Comedy venues. Hans skuespiller optrædender omfatter "Grown Ups" og "Madagascar", "Head of State", “Nurse Betty,” “CB4”, “Death at a Funeral,” “I Think I Love My Wife,” “2 Days in New York,” “Dogma” og “New Jack City.”

Hans tv-arbejde omfatter et virke som executive producer, forfatter og fortæller i serien "Everybody Hates Chris", som blev sendt fra 2005 til 2009, og som castmedlem på "Saturday Night Live" fra 1989-1993.

Denne sommer vil Rock blive genforenet med Adam Sandler i produktionen af Netflixs originale film "The Week Of." Han vil også producere BETs nyeste late night talkshow "The Rundown with Robin Thede."

Rock har vundet fire Emmy-Awards, tre Grammy-Awards, og er en New York Times Bestselling forfattere. Derudover modtog han to nomineringer ved 2016 Emmy Awards, for Outstanding Director for a Variety Special "Amy Schumer: Live at the Apollo" og Outstanding Special Class Program for the 88th Annual Academy Awards.

http://www.chrisrock.com/

Døre: 18:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 400,00 - 660,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    kr 400,00 - 660,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 400,00 - 660,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Registrer for Live Nation fordele

  • Billet info.
  • Nyhedsbrev
  • Artist info
Registrer