Ron Pope

ma 30 okt 2017
Copenhagen

Ron Pope

Koncerthuset, Studie 3, Copenhagen Detaljer

20:00

Event detaljer

Kompromisløs, produktiv og absolut i særklasse; en af indiescenens største succeshistorier, Ron Pope, giver koncert i DR Koncerthuset, Studie 3, som en del af sin 2017 Dancing Days World Tour
I et evigt foranderligt musiklandskab har Nashville-baserede Ron Pope sat en stram og sikker kurs for sin musikalske karriere. Med sin stædige indie-tilgang og stærke kontrol over eget materiale er Pope ved at indtage nogle flotte placeringer som en af de bedst indtjenende uafhængige artister i musikbranchen - med en fanbase, som er ved at vokse sig stor kloden rundt.
At tage en uafhængig vej gennem musiklandskabet har vist sig at være særligt frugtbar for Pope, som til dato har udsolgt shows på tre kontinenter – i mere end 20 forskellige lande, solgt 2 millioner digitale singler, blevet streamet mere en 200 millioner gange, haft 630 millioner afspilninger på Pandora og intet mindre en 150 millioner afspilninger på YouTube – og har dermed modbevist alle skeptikere, som tror, at der ligger begrænsninger i det at være uafhængig i nutidens musiklandskab.
Pope udsender nyt album “Work” til august 2017 på sit eget label Brooklyn Basement Records – blot få måneder før han giver koncert i DR Koncerthuset, Studie 3.
”Dette album følger mig tilbage fra mine teenageår, hvor min klasselærer fortalte min mor, at jeg nok ville ende i fængsel – jeg startede samme år med at skrive sange. Det har været op ad bakke lige siden – og masser af hårdt arbejde”
Live Nation & DR Koncerthuset

Døre: 19:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 245,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 245,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 245,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Registrer for Live Nation fordele

  • Billet info.
  • Nyhedsbrev
  • Artist info
Registrer