Seether

ma 18 sep 2017
København S

Seether

Amager Bio, København S Detaljer

20:00

Event detaljer

Seether er noget så eksotisk som et rockband fra Sydafrika. Lyden er amerikansk, og de spiller en form for hardrock, som blev populær i post-grunge-æraen. Sangene er melodiske og stramt skårne, og der er masser af punch i både trommer og de forvrængede guitarer, og derfor er bandet noget for både fans af hardrock, college radio rock og metal.

Trioen har fejret mange, store triumfer i USA med mange flotte Billboardplaceringer og -udnævnelser, og 2017 ser ud til at blive et endnu et godt år for dem. Når bandet rammer Amager Bio bliver det med et nyt album, der udkommer 12. maj og hedder 'Poison The Parish'. Første single udkom 23. marts og hedder 'Stoke The Fire'. Den nye plade tegner til at blive mere metallisk, og det er det første som helt og aldeles er produceret af bandets front- og ankermand Shaun Morgan.

“I think [this album] is probably something heavier than we’ve done in a while,” og han fortsætter, “There’s more of a return to the sound we had on the first few albums and I know that people wanted that.”

Om albumtitlen fortæller Morgan, at den hænger sammen med hans afsky for social media-stjerner såsom the Kardashians: “... who I find completely vapid and useless as far as their contributions to society. People buy lipgloss from a girl who didn’t have lips a few years ago. It doesn’t make any sense to me.”

Bandet blev dannet tilbage i 1999 under navnet Saron Gas. Det blev til en udgivelse med det navn, og fra 2002 og andet album 'Disclaimer' har de gået under det nuværende navn. Med majudgivelsen når bandet op på otte, alt i alt.

Døre: 19:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 275,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 275,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 275,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Registrer for Live Nation fordele

  • Billet info.
  • Nyhedsbrev
  • Artist info
Registrer