Sparks

ma 07 aug 2017
København V

Sparks

Store Vega, København V Detaljer

20:00

Event detaljer

Internationalt anerkendte, poppionerer Sparks vender tilbage til Danmark.

Mael-brødrene startede med at lave musik i 1970’erne, som bandet Halfnelson, og udgav to albums under dette navn. De oplevede ikke den store succes i hjemlandet USA og skiftede senere navn til Sparks.

Særligt i midten af 70’erne var Sparks populære i Europa. De brød igennem med hittet ”This Town Ain’t Big Enough For The Both Of Us” samt de to helt store album Kimono My House og Propaganda.
Fra 1980’erne var bandet allerede et kultfænomen, som genopstod, når brødrene havde lyst med diverse musikere.

Undervejs har de eksperimenteret med flere forskellige genre og er i dag beskrevet som et band, der altid har formået at innovere uden at miste sin genkendelig lyd. De har inspireret en bred vifte af kunstnere som bl.a. Morrisey, Björk, The Ramones, Faith No More, Sonic Youth og Nirvana.

Deres lange karriere har budt på en række samarbejder, og senest har man i Danmark kunne opleve dem med det skotske rockband Franz Ferdinand i Tivoli 2015. De to bands fusionerede til ét under navnet FFS (For Fucks Sake), som også er de to bands initialer.

Det var ikke før oktober 2012, at brødrene optrådte live som duo. Alle tidligere shows har været med band. De seneste liveoptrædener har de skiftet mellem de to udgaver. Til koncerten i VEGA vil brødrene optræde sammen med et band.

I august 2016 annoncerede Sparks, at deres næste album udkommer i løbet af 2017. Der er blevet afsløret meget lidt, ud over titlen, som bliver Hippopotamus. Hippopotamus bliver bandets 23. studiealbum.

Døre: 19:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 295,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 295,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 295,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Registrer for Live Nation fordele

  • Billet info.
  • Nyhedsbrev
  • Artist info
Registrer