Steve Harris - British Lion

13 aug 2017
København V

Steve Harris - British Lion

Lille Vega, København V Detaljer

21:00

Event detaljer

VEGA og Livenation præsenterer
Iron Maidens styrmand triumferer med sideprojekt

Steve Harris har med ubarmhjertigt, ekvilibristisk basspil leveret den pulserende ryggrad til Iron Maidens flamboyante hardrock gennem 30 år. Den 13. august kan du opleve legenden, når Harris gæster Lille VEGA med sideprojektet Steve Harris British Lion.

Sangskriver og basbetvingeren har med galopperende baslinjer, sansende lyrisk arbejde og sin unikke evne til at arrangere episke rocksange velsignet tusinder af fans verden over gennem en årerække. Med numre som ”The Trooper” og ”Run to The Hills” har Harris cementeret sin status som en af hardrockens ypperstepræster.

Harris forvandlede juledag 1975 sammen med guitarist Dave Murray Østlondon-bandet Iron Maiden til en af de mest genkendelige, indflydelsesrige og magtfulde institutioner inden for moderne hardrock, for ikke at nævne en af de mest succesfulde britiske, musikalske eksportvarer gennem tiderne.

Harris har arbejdet sammen med bandet British Lion siden 1990'erne og har igennem en årerække ageret mentor for bandet. British Lions guitarist Graham Leslie opsøgte Harris med et kassettebånd med demoer, og musikeren blev så begejstret for det stærke materiale, at han besluttede at producere og skrive sange med dem.

Efter at det oprindelige band gik i opløsning, vedligeholdte Harris kontakten med trommeslageren Richie Talyor og Leslie. Den talentfulde guitarvirtuos David Hawkins kom senere med i bandet, og efter flere års arbejde med debuten var bandet klar til at udgive de ti 70'er inspirerede, britisk klingende rock-skæringer i 2012. British Lion er produceret i samarbejde med Iron Maidens faste producer Kevin Shirley. Harris har i en pressemeddelelse udtalt følgende om sideprojektet:

“I love touring and live shows and I’m very excited about touring with British Lion. It’s fantastic to get out there and once again experience the sheer vibrancy of small clubs with the fans right up front and in your face”.

Døre: 20:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 190,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 190,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 190,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Registrer for Live Nation fordele

  • Billet info.
  • Nyhedsbrev
  • Artist info
Registrer