Soundvenue Session: Ab-Soul
to 15 jun 2017
København k

Soundvenue Session: Ab-Soul

Pumpehuset - Stor sal, København k Detaljer

21:00

Event detaljer

Sjældent set uden solbriller og aldrig bleg for at dele en konspirationsteori, har Ab-Soul alle dage været Top Dawg Entertainments skæve eksistens. Han har længe holdt sig under radaren, trods mere end ti år hos det californiske superslæng, men efter sidste års mind-fuck af en plade, ‘Do What Thou Wilt’, skal det være slut. Så gør dig klar til at få en ny vestkystyndling denne sommer, når Ab-Soul rammer Pumpehuset til en Soundvenue Session den 15. juni.

Ab-Soul blev officielt en del af TDE-familien i 2007 og debuterede to år efter med det første mixtape i hans ‘Longterm’-serie. Samme år startede han, hvad der skulle blive kendt som en supergruppe, Black Hippy, med sine labelmates Schoolboy Q, Jay Rock og Kendrick Lamar. Det første skridt ud af undergrunden kom dog først med albumdebuten ‘Longterm Mentality’, og det næste med den vanvittige efterfølger ‘Control System’, der var en af 2012’s allerbedste skiver.

I år øjner det helt store gennembrud sig så, efter hans fjerde album ‘Do What Thou Wilt’ ramte hylderne i december. Så glæd dig til en varm aften i Pumpen med singlerne ‘D.R.U.G.S.’ og ‘Braille’ til en sommerstærk Soundvenue Session.

Døre: 20:00

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

kr 265,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor
Billetter

Billetsalg

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

kr 265,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Registrer for Live Nation fordele

  • Billet info.
  • Nyhedsbrev
  • Artist info
Registrer