SLAM-IT!
fr 02 jun 2017
København k

SLAM-IT!

Pumpehuset - Stor sal, København k Detaljer

16:00

Event detaljer

ISSUES (US)
Amerikanerne er forgangsmænd for en helt suværen og original blanding af progressiv metal og r’n’b. Med vokal produktioner der overgår de fleste amerikanske R’n’B stjerner står ISSUES for noget originalt i en genre der meget nemt kan fremstå generisk.

CROWN THE EMPIRE (US)
CROWN THE EMPIRE fra Dallas Texas blander en tung lyd med store og poppede omkvæd. Noget de har gjort med stor succes siden deres gennembruds album The Fallout fra 2012. Bandet har allerede haft udsolgte koncerter i København, og vender tilbage med et nyt album i ryggen.

STATE CHAMPS
STATE CHAMPS er en af bannerførerne inden for den energiske revival af pop-punk genren der med sit mix af hardcore elementer fremstår revitaliseret og tungere end forfædrene i Blink 182 m.mere. Dette er STATE CHAMPS første besøg i København og publikum har tung pop-punk i verdensklasse i vente.

APHYXION
APHYXIONs melodiske dødsmetal deres nationale gennembrud med det 3. album “Aftermath”. Albummet er på nuværende tidspunkt streamet tæt på 1 million, ligesom bandet imponerede stort til Copenhell Freezes Over 2017. Det er ikke uden grund at bandet oplever hypen, og de bringer deres A-game til SLAM-IT. 

SIAMESE
SIAMESE er et særdeles velkendt navn på den danske rock scene. Deres prisvindende R’n’B inspirerede rock har vundet mange lyttere over de seneste 7 år. Deres albums har ligget i top 10 på den danske album hitliste og deres live-shows er blevet rost for at have et internationalt snit i danske og internationale medier. Bandet udgiver deres 4. udspil til maj og spiller de nye numre for første gang til SLAM-IT. 

CABAL
Den danske metals velsagtens tungeste drenge. Deres langsomme og dystre Black Djent har begejstret anmeldere og publikummer landet over. Bandet har kun en enkelt EP på bagen, men allerede nu er interessen for CABAL stor. Hvis du elsker tonstung lyd, så er CABAL lige noget for dig.

NATJAGER
NATJAGER er et helt nyt og originalt dansksproget projekt skabt af Topper der især er kendt fra hip-hop gruppen Specktors. I et modigt og originalt udtryk blander Topper sin sydstatsinspirerede rap med tunge guitarriffs. Stilen trækker sine aspirationer fra DEFTONES, LINKIN PARK men lyder som sit helt eget. Bandet har sin egen lyd, og det er du ikke i tvivl om når du hører det.

NORTHERN BLUES
De unge drenge fra NORTHERN BLUES spiller en hidsig og emotionel form for hardcore der ligeledes trækker inspirationer fra Post-hardcoren. Bandet er ligeledes det yngste band der er signet på Prime Collective, og med et nyt album i ryggen kommer bandet med en tiltrængt virilitet på den danske metalscene

HEARTEATER
HEARTEATER leverer post-hardcore med et twist af kult. Yderst Roste for deres visuelle stil og deres seneste EP “Mare”, har bandet stille og roligt kæmpet sig ind i flere unge hjerter på den danske scene. Deres vekselvirkning mellem sang og skrig har en originalitet til sig, som man ser sjældent på disse breddegrader. Bandet er pt. er på tour med HELHORSE i Danmark, og de unge gutter er spået en stor fremtid hvis de forsætter stilen.  

Døre: 15:00

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

kr 225,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor
Billetter

Billetsalg

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

kr 225,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Registrer for Live Nation fordele

  • Billet info.
  • Nyhedsbrev
  • Artist info
Registrer